Hovedgård Skoleorkester

Julekoncert 2021 aflyst

Pga. corona er vores julekoncert lørdag d. 11 december aflyst

Kære HSO og forældre
Det er med stort blødende hjerte at vi i dag i bestyrelsen har truffet den beslutning, at vi ikke kan gennemføre vores julekoncert på lørdag. Det er vigtigt for mig at sige, at der er i dagens udmelding om øgede restriktioner fra regeringen IKKE er nedlagt forbud mod den form for arrangement, som julekoncerten er. Men i bestyrelsen mener vi ikke at vi kan forsvare at gennemføre denne form for arrangement, sådan som situationen er lige nu.
Ligeledes anbefales det så vidt muligt at aflyse større sociale arrangementer, så en fest efter koncerten vil ikke være mulig under alle omstændigheder.
Vi har derfor aftalt med Fie og booket hallen, så vi udskyder koncerten til lørdag den 5. marts 2022!
De der har lyst til at beholde deres billetter til dette arrangement kan gøre det – de vil gælde til den dato – og de som har lyst til at få pengene refunderet kan få dette.
Vi er så heldige at 2022 er året hvor vi har 60 års jubilæum – så koncerten den 5. marts bliver vores store 60 års jubilæumskoncert – og vi har god tid til at finde på alt muligt sjov og løjer.
Slutteligt vil jeg bare sige at nu hørte jeg Jer spille i går, som jo så ender med at være årets sidste øvegang. Hold fast hvor spillede I bare r*%¤n ud af bukserne – og I kan være utroligt stolte af Jer selv med alle de numre I har fået øvet op siden sommerferien og især her i efteråret.
Der kommer yderligere udmelding omkring hvornår vi starter med at øve og vintertur mm når vi ved lidt mere om et par uger.
Rigtig glædelig jul til alle Jer og Jeres familier. Pas på Jer selv og hinanden.
Husk at musikken skaber I sammen, alle er den vigtigste brik i puslespillet!
Kærlig hilsen
Louise

Senest opdateret: mandag 12-06-2023 19:43