Hovedgård Skoleorkester

Nyhedsbrev pinsen 2021

Kære HSO samt forældre

Hermed en lidt længere opdatering fra bestyrelsen 🙂
2021 har indtil videre været lige så mystisk som 2020 - men vi synes at det lysner forude.

 

Arrangementer
Vi havde bestyrelsesmøde for at par uger siden, og på daværende tidspunkt havde vi fået endda et par arrangementer i bogen - desværre er de fleste blevet aflyst af åbenlyse årsager (corona)

Vi holder dog vi sommerafslutning fra HSO tirsdag den 15. juni. Vi går en lille march rundt i byen og slutter med aftensmad i hallens gamle cafeteria - vi glæder os til at hygge os sammen et par timer og der er altid så flot opbakning fra hele byen når vi går en tur. Faktisk så meget at flere ofte har kontaktet os bagefter og sagt tak for musikken.
Selvom en del af arrangementet foregår udenfor, er der fortsat krav om gyldigt coronapas denne aften også - vi skal spise indendøre og også have instrumenter ind og ud af skolen...

Uniformer
For godt 2 uger siden var der den store uniforms-aften. Nogle havde ikke fået uniform, andre kunne ikke passe sin længere. Vi må konstatere at vores uniformsbeholdning er temmelig lav - vi har lige nu i alt 2 jakker hængende i vores orkesterrum! Der er flere der mangler at få renset sin gamle uniform og at afleveret den - Vibe står klar til at modtage rensede uniformer tirsdag den 8. juni. Hvis du har spørgsmål eller problemer med din uniform, så tag den med denne aften.
Husk også at der skal skaffes sorte sko til uniformen - der har været tradition for at det skulle være sko der kan pudses op - vi synes dog i bestyrelsen at man godt kan godtage en helt sort kondisko (ingen hvide snørrebånd eller hvide kanter), da man også skal gå eller stå ret meget når man er i uniform.

Orkesterrummet
Lige før sommerferien sidste år flyttede vi orkesterrum - og nu er Hovedgård Blæserne flyttet ind samme med os. Vi deler rum med dem, og vi har aftalt at vi vil lave et orkesterrums-udvalg der kan indrettet det bedst muligt. Blæserne er lige flyttet ind i går, så det roder lidt dernede lige nu (mere end det plejer). Skolen er ved at få fjernet de sidste gymnastikredskaber fra rummet og vi får skiftet låsene ud derefter. Blæserne har indtaget det lille læreromklædningsrum, og det køleskab der står med drikkevarer derinde er således Blæsernes ejendom!

Byfest, Forsvarsbrødrenes march, Skanderborg Festival og julekoncert - økonomi
Byfesten, Forsvarsbrødrenes march, Skanderborg Festivalen og julekoncerten var aflyst i 2020, og det gør sig også gældende for flere af arrangementerne i år. Vi plejer at tjene en ret stor sum penge på disse arrangementer - og selvom det er et stort stykke arbejde bidrager de væsentligt til vores økonomi og er medvirkende til at vi bla. kan komme på udlandsture. Vi satser dog fortsat stærkt på at vi skal holde julekoncert i år!
I 2020 ansøgte vi i flere omgang DUF´s pulje for tabt fortjeneste - og det lykkedes faktisk. Vi har således fået dækket det fulde beløb for de jobs vi kan dokumentere at vi tjener penge på år efter år - netop de 4 ovenstående arrangementer - 88.000 kr fik vi! Det er mega fedt!

Kære søde HSO
Tusind tak for Jer - I er bare så mega gode til at være omstillingsparate og har masser af gode ideer til hvordan man løser diverse problemer.
Vi glæder os til at kunne være mere sammen i resten af 2021 - vi har jo bla en dejlig øveweekend på programmet til september og vi går indenfor de næste par uger i gang med at planlægge nogle af de ting som vi gerne vil have på programmet i 2022.

På vegne af HSO's bestyrelse
Louise Mogensen, formand

Senest opdateret: mandag 12-06-2023 19:43