Hovedgård Skoleorkester

Smukfest oprydning

Så starter SMUKfest imorgen, for nogle er den allerede startet ude på campingområdet 🍹⛺️☔️ Rigtig god festival til Jer der skal afsted, vi ses søndag 🎵🤘🏻
Det betyder også at vi skal rydde op på Kærligheden mandag den 7. og tirsdag den 8. august.
Vi har i år aftalt at vi skal rydde op på mark 2 til en fast pris på 40.000 kr (hvis vi altså når færdig). Det er vores overbevisning og klare mål, at vi sammen kan løse denne opgave! Se vedhæftede kort.
Flere har fortsat ferie, og vi kan allerede møde ind på pladsen kl 14 mandag og kl 12 tirsdag.
Jeg sørger for at være derude kl 14 mandag så vi kan komme igang, men er godt klar over at flere selvfølgelig er startet på arbejde og derfor først kan komme senere. Det er bedre at komme og hjælpe 1-2 timer end slet ikke.
Vi i HSO har en forventning om at alle medlemmer samt evt forældre deltager i denne opgave, da det vores absolut største indtægtskilde. Tag gerne bedsteforældre, naboen eller kæresten med.
Husk at have tøj på der må blive beskidt, en regnjakke afhængigt af vejret og praktisk fodtøj. Der er handsker og håndsprit på pladsen.
Er der nogen som vil bage en (håndholdt) kage/cookie/pølsehorn eller lign at tage med?
Det er mange timers arbejde uden at få lidt brændstof på - måske man kan have en rugbrødsklemme med i tasken også.
Parkering er som udgangspunkt ved mark 4, men man må også parkere på eget område. Bare ikke holde i vejen for de store maskiner eller arbejdet generelt.
Vi ses 💪🏻

Senest opdateret: onsdag 02-08-2023 07:46