Hovedgård Skoleorkester

HSO og Covid-19 pr. 08-04-2020

Vigtig information fra bestyrelsen.

 

Kære medlemmer og forældre

2020 har indtil nu været et lidt atypisk år for HSO. Først måtte vi undvære Fie fra starten af året pga en brækket skulder, og lige da vi havde fået hende tilbage, måtte vi igen undvære hinanden.

På pressemødet i forgårs kunne Mette Frederiksen fortælle, at der ikke åbnes op for større sammenkomster før tidligst til september. Om HSO-øvning kommer til at høre ind under dette, eller vi kan mødes inden sommerferien er således lige nu uvist. Men én ting er sikker, der bliver ingen efterskolekoncerter, der bliver ingen byfest og heller ingen SMUKfest i år.

Vi har idag holdt bestyrelsesmøde i HSO, og har besluttet følgende:

  1. Vi fortsætter med at opkræve kontingent i HSO. Dette ud fra flere perspektiver.
    - Horsens kommune har blandt andet besluttet at udbetale aktivitetstilskud, uagtet at foreningens aktiviteter er på pause, Dette dog forudsat at medlemmerne fortsat betaler kontingent.
    - Vi anser ikke det at være medlem af en forening som en vare eller en ydelse man betaler for, men et fællesskab., og vi vil gerne have et HSO at vende tilbage til når det her er overstået.

  2. Vi fortsætter (naturligvis) med at udbetale løn til Fie

  3. Vi er også klar over, at der kan være medlemmer eller forældre, hvis økonomi er kommet i klemme pga den situation vi er i, i øjeblikket. Er det tilfældet, så skriv til Ole, og så finder vi en løsning.

  4. Der er enkelte af vore ældre medlemmer, som har luftet at de ville stoppe til sommer. Der er tradition for at spille den sidste koncert med HSO til byfesten, og det kommer jo desværre ikke til at ske i år. I bestyrelsen vil vi meget gerne lave en eller anden form for erstatnings-arrangement, når engang det er muligt i efteråret. De medlemmer som dette gælder for, har mulighed for at melde sig ud pr. 1. april ved at skrive en mail til Fie og Ole (og således ikke blive opkrævet for 2. kvartal 2020).

 I HSO mister vi i år et års indtægter fra bla. byfest og SMUKfest, hvilket måske kan have den konsekvens, at der kommer til at gå et år ekstra før vi får sparet penge nok sammen til en større udlandsrejse. Vi vil dog understrege at HSO´s økonomi generelt er sund.

De aller allervarmeste hilsner (på afstand) på vegne af bestyrelsen

Louise Mogensen
Formand, HSO

Senest opdateret: mandag 12-06-2023 19:43