Hovedgård Skoleorkester

Vedr. uniform

Vedr. uniform
Uniformen består af blå hue, blå jakke, hvide bukser, hvid bluse, blå polo, sorte strømper (uden logo) og sorte sko.

Jakke, hue og bukser og blå polo tilhører orkestret.

Hvide bluser (uden andet logo end orkesterets) købes af medlemmerne selv. Vi har nogle gode rullekravebluser der kan købes af medlemmerne for 200 kr.

Skoene skal være nogle gode trave-sko med henblik på march-ture. De skal være helt sorte. Hvis de skal pudses, skal det være i ufarvet skocreme, da det let smitter af på bukserne.

Da vi af og til er på ture af flere dages varighed, er det en god ting at have flere bluser, og det er en god idè at have uniformen på en træbøjle, da plastikbøjler ofte knækker.

Medlemmerne skal selv holde uniformen ren. Jakken skal renses, men bukserne kan vaskes i maskine derhjemme (ikke sammen med andet tøj) ved 40 grader – og de skal presses.

Desuden skal medlemmerne have en dragtpose.

Hvis vi ikke har en uniform som passer dig, så får vi syet en.
Ved udlevering af en ny-syet uniform, skal man selv sørge for at sy det hvide bånd fast samt lægge bukserne op.

Efterhånden som medlemmerne vokser, kan de selvfølgelig løbende få udskiftet bukser og jakke. Man skal selv sørge for at lægge bukserne op eller ned. Det ser ikke pænt ud med for lange eller for korte bukser.

Medlemmerne er erstatningsansvarlige for bortkomne uniformsdele.

Når uniformen afleveres skal den være nyrenset.

Det er en god ide at have nogle hårnåle til at holde huen fast med samt tøjklemmer til at holde noder fast med ved udendørskoncerter. Termoundertøj samt hvide handsker til march-ture om vinteren er ligeledes en god idè.


Med venlig hilsen

Uniformsansvarlig