Hovedgård Skoleorkester

HSO og Hovedgård hallen

HSO er en af de 5 ejere af Hovedgård Hallen. Som bestyrelsen i hallen er organiseret lige nu, så bidrager hver af de 5 ejende foreninger med 3 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf 1 af medlemmerne sidder i forretningsudvalget, der tegner Hovedgård Hallens bestyrelse.

Vi har i hallens bestyrelse udover Ole Kirkholt og Louise Mogensen, i mange år haft Lise Vinther siddende i forretningsudvalget for HSO. Lise har meddelt at hun efter mange års arbejde i hallens bestyrelse gerne vil trække sig. Vi leder derfor efter endnu en til at sidde i bestyrelsen sammen med Ole og mig, og gerne en som har lyst og mulighed for at sidde i forretningsudvalget.

Bestyrelsen arbejder lige nu med et forslag til en ny organiseringsmodel, med en bestyrelse der i højere grad afhænger at folks interesser og kompetencer, end det er tilhørsforhold til foreninger. Men indtil denne evt nye organisering træder i kraft, og måske i en overgangsordning, har vi behov for en der vil repræsentere HSO i hallens bestyrelse. Det kan være en forælder, et af de ældre medlemmer eller bare en med interesse i lokalsamfundet og hallen.

Har du interesse i dette, så skriv endelig til Louise eller Ole og få flere oplysninger.

Senest opdateret: mandag 12-06-2023 19:43