Hovedgård Skoleorkester

Nyhedsbrev 17-05-2022

Kære HSO’er og forældre 
 
Så er det om under en uge at vi har vores dejlige arrangement med Forsvarsbrødrene i Skanderborg. 
Vi mødes kl 6.45 ved den gamle politistation (adresse: Adelgade 38, 8660 Skanderborg). 
Husk rigtig gode sko at marchere i (sorte naturligvis) - det er en lang og skøn tur. 
Se iøvrigt hjemmesiden med kommende aktiviteter. 
 
Weekenden efter er der byfest. Og i den forbindelse har vi en del vagter der skal dækkes, husk at alle HSO’er skal udfylde dette skema med hvilke vagter de kan tage:
Jeg håber at et par friske forældre vil springe til søndag den 22. maj og søndag den 29. maj til hhv. opstilling og nedpilning af festplads - HSO skal stille med 5 begge dage og det må gerne være nogen der kan tage lidt ved ift. opstilling af telt, borde, gulv mm. Evt benyt skemaet til at melde Jer. Ellers send en besked til Ole eller mig. 
 
Husk også at vi har lidt pligter sommeren over ift oprydning efter diverse festivaller (for de som ikke ved det, så er det årligt tilbagevendende begivenheder som har været aflyst pga corona). 
 
Vi har Malling Bjergfestival 30. juni til 2. juli hvor vi skal ud og rydde op på festivalpladsen 3 formiddage. 
 
Desuden så er der jo oprydning efter Skanderborg festival mandag og tirsdag lige efter sommerferien (den 8. og 9. august) hvor vi mødes lige efter arbejde/skole begge dage og knokler frem til ved 20-21 tiden. I 2019 tjente vi 35.000 kr på de to dages arbejde. Og med Wienturen i oktober in mente, er det ekstra motivation for at gribe både mor, far, storesøster og naboen til at give et nap med. 
Der er mødepligt til sidstnævnte arrangement, og også gerne en eller to forældre/andre med til at hjælpe. Mere info om ovenstående arrangementer når vi nærmer os. 
 
Hip hip båt båt fra Louise

Tlf 20248007

Senest opdateret: mandag 12-06-2023 19:43