Hovedgård Skoleorkester

Nyhedsbrev 26-04-2022

Kære alle HSO’er og forældre

Klejtrup Musikefterskole

Jubi så skal vi ud og spille på Ellens efterskole i dag tirsdag d. 26 april - vi skal til Klejtrup. 
Det tager lidt over en time at køre der til, og vi mødes på skolen kl 16.30 - fordeles os i bilerne og kører (vi har tidligere meldt ud at det var kl 16, men da vi ikke skal pakke trailer eller have trailer med, kan vi køre lidt senere). 
Der er et par bestyrelsesmedlemmer der er forhindret i at deltage, så hvis der er et par enkelte forældre der vil stå stand-by til kørsel hvis det bliver nødvendig, så vil det være mega fedt. Vi fylder naturligvis bilerne helt, så vi er i så få biler som muligt. 
Vær forberedt på at det kan blive en sen aften, da både vi skal give en koncert og Klejtrup også vil spille lidt for os - og de byder på både aftensmad før koncerten og et stykke kage efterfølgende. 
 
Udlandsrejse til Wien
Vi har tidligere annonceret at vi skal til Wien i uge 42, og nu er tiden kommet for tilmelding. Vi har behov for tilsagn om man skal med eller ej inden tirsdag den 10. maj. 
Der bliver en egenbetaling på 1.700 kr. pr medlem. Første rate på 700 kr. af denne betaling falder sammen med kontingent i juni og anden rate på 1.000 kr. sammen med kontingent i september. 
Der udover vil der være en egenbetaling på ca. 1 måltid pr dag - de 2 andre måltider er inkluderet i prisen. 
Deltagerprisen løber formentligt op i godt 6.000 kr. pr medlem - så orkesteret dækker størstedelen af turens pris. Skulle der være vanskeligheder på den ene eller anden måde med afdragene, så kontakt endelig Ole kassereren@hso-musik.dk eller telefon 2275 7896 og så finder vi en løsning. 
 
Vær opmærksom på Østrigs indrejseregler. For nuværende kan man rejse karantænefrit ind i Østrig på enten vaccine, immunitetspas eller med negativ test - https://oestrig.um.dk/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19
For nuværende gælder hhv 2. og 3. stik i 270 dage, hvilket i praksis betyder at for rigtig mange er vaccinationernes gyldighed udløbet til oktober hvor vi skal afsted. Jeg synes at I skal orientere Jer i de indrejserestriktioner der er, og tage stilling til om I har mulighed for at opfylde dem - for hvis vi pludselig står i en situation kort før afrejse hvor en stor del af orkesteret alligevel ikke kan opfylde dem, så er vi på den. Der er lempet gevaldig på restriktionerne de seneste måneder, og der er håb for at der lempes endnu mere - men man er nødt til at være villig til fx at lade sig teste med det interval der lige nu er krav om. 
Hvis man giver tilsagn om at tage med, så er det et bindende tilsagn - så derfor ovenstående. 
Hvis indrejserestriktionerne ændres til en sådan karakter, at vi ikke har mulighed for at opfylde dem, så aflyses turen og vi får pengene retur. 
 
En udlandstur med HSO er ikke en ferierejse - det er faktisk hårdt arbejde. Vi skal spille i gennemsnit 2 koncerter dagligt og selvom der også bliver tid til lidt sightseeing eller shopping, så er det ikke turens primære formål. Man kommer hinanden ved, både på busturen og indkvarteringen på hotelværelser med 1, 2 eller 3 andre orkestermedlemmer. Vi skal også selvfølgelig ud og opleve Wiens rige kulturliv og historie. 
Der kommer et informationsmøde efter sommerferien, hvor der er mulighed for at få mere at vide om programmet og alt det praktiske. 
 
Hvis der nu alligevel er spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i en af os fra bestyrelsen - hvis du har spørgsmål så har andre det sikkert også, og vi står til rådighed :)
 
Læs mere om turen til Wien på vores hjemmeside, der løbende opdateres henover sommeren.
https://hso-musik.dk/kommende-aktiviteter/udlandstur-til-wien/
 
 
Tilmelding/framelding til udlandsrejsen til Wien her: https://forms.gle/hiioj8SJAY9kRQYR9 senest tirsdag d. 10 maj

Senest opdateret: mandag 12-06-2023 19:43